Sponsor worden van BAM!

  • Fratsen op het Metropool Podium op BAM!
  • Volle bak
  • Banners op tower

Het BAM! festival groeit elk jaar in bezoekersaantallen en bekendheid. Waar het begon met een bezoekersaantal van 2000 mensen is dit in 2016 gegroeid naar een bezoekersaantal van meer dan 15.000 mensen. Dit geweldige festival kan natuurlijk niet georganiseerd worden zonder vrijwilligers en sponsoren.

BAM! Festival wordt in negen maanden tijd door een groep van twintig enthousiaste personen opgezet, zij vormen de kern van de BAM! organisatie. Naast deze kern zetten tal van vrijwilligers zich in om te zorgen dat het festival een groot succes wordt. Ondanks het enthousiasme van de organisatie en vrijwilligers kan dit (voor bezoekers) gratis festival niet voortbestaan zonder sponsoren.

In 2017 is de 10e editie van BAM! festival en daarom willen wij deze editie extra speciaal maken! Elk jaar weer zetten vrijwilligers en organisatie een pracht festival neer. Dit doen wij natuurlijk met veel passie en plezier, maar elk jaar waagt BAM! ook een sprong in het diepe. Voor deze jubileumeditie kunnen wij uw hulp goed gebruiken om het extra speciaal en opnieuw onvergetelijk te maken. Wilt u onze stichting helpen? Bekijk de sponsorbrochure wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Elk jaar kan BAM! weer rekenen op de financiële, inhoudelijke en/of facilitaire medewerking van partners zoals: Bureau Hengelo, Vereniging Popbelang, Gemeente Hengelo, Poppodium Metropool, Provincie Overijssel en Pop’Scool. Zij helpen ons elk jaar bijzonder te maken, jij ook?