Kunst

  • Kunst 01
  • Blow!
  • BAM! by night

Bibchichini Foto
Bibichini

Bibichini (Bibi Spaans) werd geboren op 9 september 1994 in Scheveningen en heeft van 2012 tot 2016 de opleiding sculptuur op de Aki in Enschede gedaan. 

Het fluffy universum van Bibichini is een wereld waarin buitenbeentjes de norm zijn. Hiermee wil zij uitdragen dat iedereen op zijn of haar manier mooi en puur is.  Pastelkleuren, zachte materialen en vrolijke karakters vieren de vrolijke kant van ons bestaan. Voor het BAM! festival 2017 maakt Bibichini een zoete disco-poppenkast waarin op theatrale wijze de festivalbezoeker verleid wordt zich over te geven aan de schoonheid van vrolijkheid! 

Haar fluffy website is nog in de maak maar je kunt alvast een kijkje nemen op www.facebook.nl/bibichinii

 

Lalanoud

Arnouds werk is een oneindig experiment waarin hij zich hoofdzakelijk richt op compositie, kleur en vorm. Zijn uitgangspunt is de schoonheid van de (menselijke) natuur. Hij laat zich inspireren door geometrie, en de blauwdruk van alles in het universum. Voor het BAM! Festival 2017 kleed hij de gehele Bernard aan met zijn kunst.

Meer informatie over Lalanoud en zijn werk vind je op zijn site: www.lalanoud.com

 

KunstLounge

Peter Hoogers is een schilder, beeldhouwer en performer. Voor het BAM! Festival 2017 creëert hij in samenwerking met meerdere kunstenaars een KunstLounge waar de gehele dag schilders bezig zijn de hemel te beschilderen. De bezoeker kan in de KunstLounge lekker even uitrusten, en de geschilderde hemel aanschouwen. 

Voor meer informatie over Peter Hoogers en zijn werk kijk je op zijn site: www.peterhoogers.nl

Peter Hoogers