Brand Speciaalbieren

Brand Speciaalbieren op BAM! Festival

ONTDEK DE SPECIAALBIEREN VAN BAM!

Bij het BAM! Festival mogen de heerlijke speciaal bieren van Brand niet ontbreken! Er is keuze uit acht verschillende soorten bier. 

BIER LINE-UP

‘Ga voor een Brand Premium Pilsener om de dorst te lessen!’ Brand Premium Pilsener (5%) is krachtig en uniek van smaak. Tijdens het brouwproces wordt er maar liefst twee keer hop toegevoegd, dat kenmerkend is voor Brand Premium Pilsener.
 
 
Brand India Pale Ale (7%) is een krachtig en blond bier. Het is het winnende bier van Brand Bierbrouwwedstrijd 2014! Brand IPA heeft een fruitige geur en is krachtig van smaak door de combinatie van mango en citrus. 

Het oudste speciaalbier van Nederland: Brand Imperator(6,5%). Vol van smaak en rijk van kleur door een volle blend van gebrande moutsoorten. Brand Imperator heeft een karakteristieke zachte hopbitterheid en een milde afdronk. 

Brand Blond(8,5%): Fris en fruitig bier door de vijf verschillende hopsoorten. Krachtig door de combinatie van paramout, tarwemout en gerstemout. Brand Blond is de winnaar van de Brand Bierbrouwwedstrijd 2013. ‘Een explosie van fruitige smaken en vervolgende de hoppigheid doet verlangen naar de volgende slok…’

Een zoet en fruitig biertje: De Mort Subite Kriek lambic (4%). Het Belgische bier is zoet met een typische lichtzure toets. Het is een blend van jonge Lambic voor de zoete smaak. 

Bier gebrouwen met tequila: Desparados (5,9%). Proef het bittere van bier in combinatie met het zoete van tequila. Een gewaagde en verfrissende combinatie!