Het BAM! Festival keert terug op 28 mei 2022

Het BAM! Festival keert terug op 28 mei 2022
vr 29-10-2021 11:54

Volop muziek, kunst en cultuur in het Prins Bernhardplantsoen.

De organisatie van het BAM! Festival heeft zojuist de officiële datum van de editie in 2022 bekend gemaakt: 28 mei 2022. Door COVID-19 en de maatregelen die daarbij zijn komen kijken heeft de organisatie de afgelopen twee edities niet door kunnen laten gaan. Met goede hoop dat er in het voorjaar weer meer mogelijk is, start de organisatie dit najaar met de organisatie van een nieuwe editie van het Hengelose festival.

Voor ieder wat wils Voorgaande jaren stonden er diverse grote namen als Kenny B, Diggy Dex en Eric Vloeimans op de vier verschillende podia, maar ook lokale en nieuwe talenten krijgen bij dit festival een plek op het podium. Naast muziek staan theater en kunst centraal. Diverse delen van het festivalterrein worden omgetoverd tot ware tentoonstellingen en er zijn diverse theatervoorstellingen waarbij zeker ook gedacht wordt aan de jongste bezoekers. Door het brede aanbod in zowel kunst en als muziek is er altijd voor ieder wat wils. Wie het BAM! Festival van komend voorjaar tot een succes gaan maken is nog niet bekend. Wel liet de organisatie weten de komende maanden de eerste namen via social media bekend te maken.

BAM! Festival

Sinds 2008 organiseert een kerngroep van dertig vrijwilligers het laagdrempelige, gratis te bezoeken BAM! Festival. Met een grote passie en gedrevenheid voor kunst, cultuur en muziek zet de organisatie elk jaar een festival neer dat ongeveer 17.000 bezoekers trekt. Samen met een grote groep vrijwilligers die op de dag zelf en tijdens de opbouw helpen, wordt de dag altijd beleefd als een groot succes. Inmiddels is BAM! Festival een onmisbaar festival in Hengelo. Het is dan ook niet voor niets dat het BAM! Festival al diverse prijzen waaronder de publieksprijs ‘Festival award Overijssel’ in de wacht heeft gesleept.