BAM! Festival 2016 AfterMovie

Wat was het mooi! De negende editie van het BAM! Festival staat zeker bij ons in het geheugen gegrift. Zijn jullie nog lekker aan het nagenieten van dit prachtige feestje? Zie hier de aftermovie (props voor Thijs Engelbertink!), voor een perfecte impressie van de sfeer! Hopelijk zien we jullie volgend jaar op 20 mei weer in het Prins Bernhardplantsoen, dan vieren we ons 10-jarig jubileum! Dat belooft wat!

BAM! Festival 2015 - The Aftermovie

Heel veel blije mensen. Dat is wat je gaat zien als je de aftermovie van Marlies Bosma bekijkt. In een kleine drie minuten trekt een festival aan je voorbij vol bouwende, dansende, lachende, spelende, creërende, zingende, springende, genietende, liefhebbende mensen.

BAM! 2015 was een geslaagde editie. In alle opzichten. Herbeleef het keer op keer. Klik op play, tag je vrienden en deel deze beelden. Tot we elkaar volgend jaar weer treffen op BAM! 2016! Happy People in .. 5 .. 4 .. 3 .. 2 .. 1 .

BAM! Festival 2014 - The Aftermovie

Geen festival zonder tradities. De jaarlijkse BAM! Aftermovie van Marlies Bosma is zo'n - weliswaar piepjonge maar toch - hele waardevolle traditie. Dit jaar weer: een prachtig beeldverslag van de dag. Alsof je zo weer terug bent. En voor alle mensen die BAM! moesten missen: alsof je er alsnog bent geweest. Geniet ze! En tag al je vrienden die je langs ziet komen.