Theater op BAM!

Theater op BAM!


Theater en kleinkunst zijn onlosmakelijk verbonden met BAM!, dus ook dit jaar weer volop aanwezig. We lichten een paar optredens voor je uit, maar er valt nog zoveel meer te ontdekken op het gebied (straat)theateracts, poëzie, singersongwriters en cabaret op het veld.


Daddy Issues is een persoonlijk portret van Linde Baaijens over het verlies van haar vader. De muziektheatervoorstelling gaat over loslaten, vasthouden, afscheid nemen en herinneren. Samen met de muzikanten worden op transparante en lichtvoetige wijze zware thema's aangeraakt. Een voorstelling van mens tot mens en van hart tot hart.
Theatertrio SPIJS brengt #Quarterlife. Een kwart van je leven achter de rug. Je hebt je opleiding gevonden of voltooid, echte vrienden, een baan, een vaste relatie. Maar.. is dit het? Is dit het leven dat je altijd wilde? En wie ben je? Welkom in je quarterlife crisis. In #Quarterlife gaan we de twijfels en keuzestress te lijf, gewapend met humor en een latte met een flinke shot zelfbeschouwing.


Op een oude brommer met drum-aan-stel-hanger toeren Dennis en Henk (De Mobiele Eenheid) rond op BAM! Waar het leuk is wordt gestopt, en start de theatrale reis Riddum en Biet. Tijdens de show - meedoen is een must! - wordt naar een hoogtepunt gewerkt. Luchtdrummen, oraal drummen, breekpunt, en de ros-erop-los finale zorgen voor een percussief groepsgevoel bij publiek en spelers. Een toevallige confrontatie met de Mobiele Eenheid zorgt voor een gelukzalige glimlach.