BAM! FESTIVAL ZOEKT…JOU?

Theatervoorstelling op BAM! Festival

BAM! Festival Hengelo zoekt een nieuwe theaterprogrammeur. Ben jij (of ken jij) iemand die alles weet over theater of een theaterstudie volgt? Weet jij wat er komt kijken bij het organiseren en plannen van theatervoorstellingen? Ben jij net zo’n fan van het BAM! Festival als de rest van de organisatie en wil je graag helpen bij het organiseren van dit prachtige festival? Meld je dan nu aan!

Functieomschrijving
Voor ons festival zijn we op zoek naar een nieuwe eindverantwoordelijke die voor het programma in onze theatertent zal zorgen. Het programma kan bestaan uit poëzie, spoken word, stand-up, muziektheater, cabaret of ander soort theatervoorstellingen, you name it! Je werkt op vrijwillige basis en regelt samen met onze huidige theaterprogrammeur alles wat er komt kijken bij de theaterprogrammering. Je komt te werken in een kleine maar fanatieke organisatie die zich elk jaar inzetten om elke editie beter te maken van de vorige. Jouw taken zullen bestaan uit onder andere:
- Het zoeken en boeken van artiesten;
- Financiële afhandeling;
- Het draaien van de productie en
- Het aanspreekpunt zijn op het gebied van theater voor de organisatie.

Dus heb jij affiniteit met theater en met het BAM! festival, en wil jij de nieuwe theaterprogrammeur van het BAM! Festival worden? Stuur dan voor 31 januari een e-mail met je motivatie naar theater@bamfestival.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!