Een heel zonnig en warm BAM! Festival 2018

29 graden wordt het aanstaande zaterdag. Bezoekers van de elfde editie van het BAM! Festival hebben dus een warme dag voor de boeg. Vanwege het tropische weer neemt de organisatie van het festival extra maatregelen: zo zijn er op het hele terrein extra waterpunten waar bezoekers gratis hun dorst kunnen lessen, daarnaast is er zonnebrandcrème beschikbaar bij de EHBO.

BAM! Festival begint om 12.00 uur en eindigt om 00.30 uur.

UPDATE:

De waterpunten zijn te vinden op de volgende plekken:

  • EHBO stand vlak bij de linkerkant van de Ontmoeting aan de vijver
  • Bij de zogenaamde Rozentuin, vlak bij de stroopwafel tent

Let op: eigen consumpties meenemen is niet toegestaan, ook geen waterflesjes. Water is ook te koop bij alle barren.

Theater op BAM!


Theater en kleinkunst zijn onlosmakelijk verbonden met BAM!, dus ook dit jaar weer volop aanwezig. We lichten een paar optredens voor je uit, maar er valt nog zoveel meer te ontdekken op het gebied (straat)theateracts, poëzie, singersongwriters en cabaret op het veld.

Kinderprogramma op BAM!

Ga jij met je papa en mama mee naar BAM!? Cool! Voor jullie - de allerkleinste bezoekertjes - is er weer van alles te zien en te beleven. Zo kunnen jullie onder begeleiding van het professionele team van KidsVilla spelen, muziek maken, geschminkt worden en kleuren. We hebben dit jaar zelfs een eigen kleurplaat! Ook kun je op BAM! toffe voorstellingen bekijken. Zoals Olleke Bolleke, voor peuters en kleuters. Olleke Bolleke gaat over jezelf mogen zijn. Het is een beeldende voorstelling met verhaaltjes, die ondersteund wordt door sfeervolle pianomuziek. Lola en de Grijze Massa is een spannende schaduwanimatie van Jamila Faber voor iets oudere kinderen, maar die je ouders óók leuk zullen vinden. De voorstelling - met muzikale begeleiding van Rocco Bell, toetsenist van De Staat - voert je langs gevaarlijke ratten, schele leeuwen en slechteriken naar een verrassend happy end.

Brand speciaalbieren op BAM!

Ook dit jaar zorgt BAM! voor lekkere speciaalbieren uit het assortiment van Brand. Al deze biertjes zijn zorgvuldig uitgezocht zodat alle bierliefhebbers - man en vrouw - kunnen genieten van een goed gekoeld biertje, direct van de tap. 

Dit jaar voor het eerst bij ons verkrijgbaar: Mort Subite Kriek, heerlijk voor een zomerse middag! En met deze weersvooruitzichten.. Zonnebril op, biertje in je hand, wat wil je nog meer? Proost!
 

Timetable op papier

Dames en heren, hier is 'ie dan eindelijk: onze complete timetable!

Plan je eigen BAM!-programma en kruis aan wat je allemaal niet wil missen. Of laat je verrassen door al het leuks dat BAM! dit jaar te bieden heeft. We zijn toch eventjes benieuwd: welke acts wil jij dit jaar echt niet missen?

Plattegrond online

Waar is de ingang? Waar zijn de munten? Waar kan ik de EHBO vinden? Voila! De plattegrond van 2018 staat online. Ook een handige versie in PDF om zelf uit te printen. Op het terrein zullen ook plattegronden hangen. Men kan de grote versie vinden hier.

BAM! presents: Heavy Faces

In 2015 belandt Nieuw-Zeelander Isaac McCluskey (zang, toetsen, trombone) al backpackend in Nederland en ontmoet hier de Amerikaanse Zwollenaar Noah Ralph (drums). Heavy Faces is geboren. Samen met Richard Riemersma (gitaar) en Jonathan Spruyt (bas) kiezen de heren voor een complete geluidsbeleving en keren hiermee hun stijve conservatoriumachtergrond de rug toe. Heavy Faces brengt een intense mix van neo-soul, rock, hip-hop en reggae, gecombineerd pop-elementen naar BAM!