Sponsor worden van BAM!

Op 30 mei 2020 staat de Hengelose binnenstad weer in het teken van het BAM! Festival. Muziek, kunst, cultuur en vooral gezelligheid toveren het Prins Bernhardplantsoen weer om tot een festivalterrein. Jaarlijks krijgt BAM! uit diverse hoeken hulp in de vorm van sponsoren en vrijwilligers. Wij hadden het nooit gered zonder hun hulp.

BAM! Festival groeit elk jaar bezoekersaantallen, van 2000 bezoekers in 2008 naar meer dan 15.000 bezoekers in 2017. Naast stijgende bezoekersaantallen stijgt ook het aantal social media-volgers. Inmiddels heeft BAM! Festival een groot bereik gecreëerd, en telt BAM! 5.300 Facebook-volgers, 1.350 Twitter-volgers en meer dan  1000 Instagram-volgers. De website ontving in mei 2018 meer dan 12.000 unieke bezoekers.

BAM! Festival wordt in negen maanden tijd door een groep van twintig enthousiaste personen opgezet. Zij vormen de kern van de BAM! organisatie. Naast deze kern zetten tal van vrijwilligers zich in om te zorgen dat het festival een groot succes wordt. Ondanks het enthousiasme van de organisatie en vrijwilligers kan dit (voor bezoekers) gratis festival niet voortbestaan zonder sponsoren.

Afgelopen jaar was de 10e editie van BAM! Festival. Ondanks jaarlijks terugkerende financiële, inhoudelijke en facilitaire medewerking van diverse maatschappelijke partners hebben we ook jouw hulp nodig om het volgende lustrum te kunnen halen!

Download de sponsorbrochure en kijk hoe wij elkaar kunnen helpen! Weet je al hoe je ons wilt steunen? Mail dan direct naar sponsoring@bamfestival.nl Patrick neemt dan zo snel mogelijk contact met je op!