foto bij Druiprek, afsluiter van BAM! Festival 2020

Druiprek, afsluiter van BAM! Festival 2020

De afsluiter die je absoluut niet wilt missen... Druiprek! | Was jij er vorig jaar bij? Dan weet je wat het voor een onwijs vet feestje was. Gemist? Dan is dit jaar weer je kans! Met wie ga jij een dansje maken dit jaar? 💃🏼

Druiprek kenmerkt zich door een gemaskerde RAVE act met analoge synthesizers. Waan je je de ene keer in de jaren 90 sferen met harde TR-909 beats en het andere moment beland je in een stadion in trance rockend met een tapsolo.

foto bij Eerste naam voor BAM! bekend: The Church

Eerste naam voor BAM! bekend: The Church

THE CHURCH BIJ DE BAMILY! 

Na een korte pauze van het touren, is The Church verheugd om hun meest uitgebreide Europese tour tot nu toe aan te kondigen, hun eerste in 5 jaar. In mei en juni 2020 zal de toonaangevende Australische rockband shows in 11 Europese landen uitvoeren, daarbij sluiten ze ook een dag aan bij de BAMily! 

The Church op BAM! Is een samenwerking tussen Metropool en BAM!

30 mei 2020 zie je de deze iconische rockband in het Prins Bernhardplantsoen!


 

foto bij BAM! 2019 The AfterMovie

BAM! 2019 The AfterMovie

THE AFTERMOVIE BAM! FESTIVAL 2019 | Het duurde even, maar wat is het een plaatje! Wij krijgen alweer helemaal zin in volgend jaar. Jullie ook? ????????

Tot 30 mei 2020! 

Credits: Thijs Engelbertink

foto bij BAM! Festival App

BAM! Festival App

Het is nog gelukt! BAM! Festival heeft nu ook een mobile app, gemaakt door SoftwareVoorJou. Deze is te downloaden voor Google Android en Apple iOS.

foto bij Welkom op de nieuwe website van BAM! Festival

Welkom op de nieuwe website van BAM! Festival

In de wintermaanden is er gewoon doorwerkt op de afdeling BAM! Marketing o.a om de website eens stevig onderhanden te nemen.

We zijn nu minder dan 100 dagen voor aanvang van de 2019 editie van het gratis festival in het Prins Bernhardplantsoen. We zullen nu wekelijks met nieuws komen hier op de website en op onze social media. Volg je ons al?