foto bij BAM! presents Roots Creation

BAM! presents Roots Creation

Een bekende uit de regio: Roots Creation! Deze Twentse reggaeband stond al in Heineken Music Hall, op de Zwarte Cross en Paradiso en heeft meerdere tours door Europa op hun naam. In mei zijn ze weer terug in Twente, in het mooie Hengelo welteverstaan!

 

foto bij Freez op BAM!

Freez op BAM!


Freez komt met zijn band (leden van Typhoon en Spinvis) op BAM! • Hiphop noir die zich vermomt als catchy pop. Freez schrijft liedjes vol donkere romantiek, verhalen van de straat, met serieuze rap en pakkende melodieën. Zijn muziek is rauw, stads en eerlijk met een enorme dosis taalgevoel en poëzie. Na zijn debuutplaat Les Demoiselles neemt Freez je op zijn nieuwe album mee in zijn zoektocht van jonge rapper tot een man die wil excelleren in het leven en in de muziek. De enige artiest die rustig Arctic Monkeys, Spinvis en Snoop Dogg in één adem noemt om je vervolgens grijnzend weer net zo hard mee de andere kant op te nemen.

foto bij BAM! presents Marike Jager

BAM! presents Marike Jager

Marike Jager is singer/songwriter. Haar carriere begon uit met het winnen van de Grote Prijs van Nederland, de Sky Radio talentenjacht en vier Edison-nominaties. Het resultaat: uitverkochte theatertours, en langs vele Nederlandse festivals. Na een afwezigheid van vijf jaar is Marike weer helemaal terug van weggeweest. Ze publiceerde eind vorig jaar haar uitdagende nieuwe single `Wasted`.

foto bij The Tightropes

The Tightropes

Onder het motto 'I Jam, therefor I am' gaat deze band al swingend Nederland over. Hou jij van blues, funk en heb je zin om lekker helemaal op te gaan in de muziek. Dan zijn the Tightropes voor jou! 

foto bij Kenny B komt naar BAM!

Kenny B komt naar BAM!

Kenny B zingt al sinds hij acht is. In Suriname heeft hij al tien nummer 1-hits te pakken. In Nederland is hij inmiddels ook geen onbekende meer. Met zijn hit Parijs was hij de eerste Nederlandse artiest die 1 miljoen Spotify-streams in een week scoorde. En 25 mei is hij in Hengelo, op BAM! festival!

foto bij Welkom op de nieuwe website van BAM! Festival

Welkom op de nieuwe website van BAM! Festival

In de wintermaanden is er gewoon doorwerkt op de afdeling BAM! Marketing o.a om de website eens stevig onderhanden te nemen.

We zijn nu minder dan 100 dagen voor aanvang van de 2019 editie van het gratis festival in het Prins Bernhardplantsoen. We zullen nu wekelijks met nieuws komen hier op de website en op onze social media. Volg je ons al?

foto bij Snappshot op BAM!

Snappshot op BAM!

Snappshot komt weer op BAM! Festival 2019! De speciale code zullen we zaterdag 25 mei bekend maken. Je kunt vast de app downloaden voor Apple iOS of Google Android

foto bij Schrijf je in als vrijwilliger

Schrijf je in als vrijwilliger

Ben jij opzoek naar een uitdaging, wil jij je skills uitbreiden of graag testen? Wil jij laten zien wat jij kunt?! Kom helpen bij het tofste festival van Hengelo! Geef je nu op als vrijwilliger bij het BAM! Festival en wordt onze nieuwe kassa koning(in), horeca held, razende runner, bob de bouwer of sterke steward!

Check de website voor wat meer informatie over alle vrijwilligersfuncties. Weet jij welke functie jij wilt bekleden? Meld je dan nu aan als vrijwilliger via dit online formulier of stuur gelijk een mailtje naar vrijwilligers@bamfestival.nl 

Samen maken we er weer een geweldige editie van!